eur:
397.92
usd:
364.1
bux:
70321.83
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
bandit pulls out his pocket folding knife to threats. a robber with a knife in the hoodie. mafia.
Nyitókép: Diy13/Getty Images

Gyerekeket fenyegetett a villamoson, előkerült egy kés is

Jókor volt jó helyen a szolgálaton kívüli rendőr.

Egy körzeti megbízott április 29-én reggel, a 3-as villamoson utazva egy hangoskodó férfira lett figyelmes, aki először iskolásokat szidalmazott, majd egy kést vett elő a zsebéből. Ezt látva a rendőr zászlós azonnal szolgálatba helyezte magát, a kést pedig kivette a férfi kezéből.

Mivel a villamos épp a kerületi kapitányság közelében lévő megállónál járt, a rendőr testi kényszert alkalmazva leszállította, majd előállította a kapitányságra a garázda utast.

A nyomozók az előállított 36 éves O. Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiderült, hogy a férfi ittas állapotban volt, valamint a kispesti rendőrkapitányság egy másik folyamatban lévő ügyben a körözését rendelte el.

A villamoson utazó iskolás gyerekek az eset során nem sérültek meg - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Nagy esés után visszapattanás kedden az amerikai tőzsdéken, de a mai napnak is van nagy vesztese

Nagy esés után visszapattanás kedden az amerikai tőzsdéken, de a mai napnak is van nagy vesztese

Jelentős esést szenvedtek el tegnap a globális részvénypiacok, miután a befektetőkben felerősödtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek és azt kezdték árazni, hogy a Fed elkésett a kamatvágásokkal; eközben a japán jenre épített "carry trade" kis túlzással összeomlott a deviza erősödése miatt, ami hullámokat vert a globális piacokon; és végül a közel-keleti helyzet éleződése miatt a geopolitikai feszültségek is megnőttek. A tegnapi zuhanás után ma reggel megérkezett a visszapattanás, a japán tőzsde közel 10 százalékot ralizott, és Európában is eleinte úgy tűnt, hogy fellélegzés jöhet, azonban nem sokkal a kereskedés félideje előtt elkezdett lefordulni a piac, majd az újabb fordulatot az USA felpattanása okozta, ami az európai tőzsdéket is felfelé kezdte húzni délután.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×