eur:
398.22
usd:
364.74
bux:
71491.57
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Nyitókép: police.hu

Ilyet is ritkán látnak az autópálya-rendőrök

A Pest megyei rendőrök Mogyoród térségében intettek ki egy személygépkocsit, aminek 15 éves sofőrje, jogosítvány nélkül, egy korábban forgalomból kivont járművel közlekedett az M3 autópályán.

A gödöllői autópálya-rendőrök állítottak meg március 16-án este az M3 autópálya 19-es kilométerszelvényénél egy 15 éves fiút, aki barátja társaságában autózott. Az igazoltatáskor kiderült, a sofőrnek már csak az életkorából adódva sem lehet jogosítványa, a jármű pedig, amit vezet, ki van vonva a forgalomból – írja a police.hu.

A fiatalkorú fiú elmondta a rendőröknek, hogy napokkal azelőtt telefonját cserélte el az autóra, amivel néha napján kocsikázni szándékozott, felelősségét nem vitatta. Az egyenruhások szabálysértési eljárást indítottak, a 15 és 17 éves fiút beültették a szolgálati gépkocsiba és hazavitték.

Címlapról ajánljuk

Csipes Tamara és Gazsó Alida Dóra is futamgyőzelemmel jutott tovább

A párizsi olimpia kajak-kenu számainak második napján az egyes számok egy részébewn tartanak elő- és reményfutamokat.
VIDEÓ
Itt a felpattanás a tőzsdéken, kilőtt az OTP

Itt a felpattanás a tőzsdéken, kilőtt az OTP

A hétfői globális eladási hullám után kedden részben visszapattantak a piacok, az emelkedés elsősorban az USA-ban volt határozott, míg az európai részvényindexek között inkább csak csapkodást láttunk. A Wall Street három napi esésből történt felpattanása segített javítani a globális hangulatot, Ázsiában ma is folytatódott a visszapattanás. A japán tőzsde a hétfői történelmi zuhanását szinte teljes ledolgozta mostanra, részben annak is köszönhetően, hogy a Bank of Japan helyettes kormányzója szerint a jegybank nem fog kamatot emelni, amíg a piacok instabilak. Ami Európát illeti, a hangulatjavulás ide is megérkezett, pluszban vannak a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×