eur:
398.27
usd:
364.65
bux:
71479.41
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Dottore prepara paziente per vaccinazione
Nyitókép: Pixel_away/Getty Images

A csalók Covid-oltással is átverik az embereket

40 ezer forintját vették el egy Cegléd közeli tanyán élő nőnek.

Egy csalásokkal foglalkozó nő már 300 ezer forintjától megszabadította korábban a sértettet.

A koronavírusos akcióban egy férfi ismerősét küldte el az áldozathoz, aki 40 ezer forintot átadott az álorvosnak, aki a pénzzel eltűnt.

A Ceglédi Járási Ügyészség a férfi ellen zsarolás bűntette, míg a női elkövető ellen a csalási cselekmények miatt emelt vádat - írja a Ripost..

Címlapról ajánljuk

Faragó Tamás: mindegy, ki az ellenfél, mi olimpiai bajnokságot akarunk nyerni

Az olaszok nagyképűen a magyarokat választották, ezért most meg kell őket büntetni – mondta Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója. A női válogatott kiesése kapcsán arról beszélt, hogy a vízilabda sajnos szubjektív sportág.
VIDEÓ
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×