eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Újabb autós üldözés, ezúttal Kaposváron – videó

A sofőr azzal védekezett, hogy összeveszett a barátnőjével, és a feszültséget vezette le a száguldozással.

Elfogták a kaposvári rendőrök azt a sofőrt, aki driftelés közben hajszál híján elsodort egy gyalogost Kaposváron. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint öt nappal ezelőtt este kaptak bejelentést arról, hogy a Dr. Kaposváry György utcában lévő körforgalomnál egy driftelő BMW-s kis híján elütött egy gyalogost, majd elhajtott – írja a 24.hu.

Az egyik járőr a 610-es út és a Mátyás Király utca kereszteződésében észlelte a járművet, majd fény- és hangjelzést használva követni kezdte, de a fekete autó továbbra is nagy sebességgel száguldott Kaposmérő irányába. Eközben egy másik járőr a kaposfői körforgalomnál eltorlaszolta az utat, így pár percen belül sikerült megállítani a sofőrt.

A 20 éves kadarkúti férfit közúti veszélyeztetéssel gyanúsították meg és elvették a jogosítványát. A férfi vallomásában azt mondta, hogy összeveszett a barátnőjével, és a feszültségét kívánta lecsillapítani a száguldással.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×