eur:
394.36
usd:
354.49
bux:
72665.2
2024. szeptember 18. szerda Diána
Nyitókép: Police.hu

Ütközött a vonattal, de ez volt a legkisebb probléma

A 23 éves férfi aznap vásárolta az autóját, összeütközött egy vonattal, majd kiszállt a kocsiból és elfutott a helyszínről.

A rendőrségre szeptember 19-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Konyár belterületén nekiütközött egy vonat egy személyautónak. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és látták, hogy a vonaton senki sem sérült meg, azonban a gépkocsit már üresen találták.

Fél órán belül azonosították a 23 éves helyi lakost, akit még a közelben elfogtak. Mint kiderült, a fiatal férfinak nem csak az volt az egyetlen mulasztása, hogy nem adta meg az elsőbbséget a vonatnak. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, az autója ki volt vonva a forgalomból, valamint kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. Ha ez nem lett volna elég, a kocsi hátsó ülésén egy zsák vágott dohányt is találtak, amit átadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékeseinek.

Az autó vezetője beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy az autót aznap vásárolta. Gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség miatt indított eljárást vele szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság.

Címlapról ajánljuk
Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása
Vízügy

Nem kicsit vált be a Lajta-vésztározó megnyitása

A beavatkozás jó döntésnek bizonyult, Mosonmagyaróvár fölött már érezteti hatását a levonuló víztömeg csökkenésében. A dunai árhullám tetőzése jelenleg a szlovákiai Dévény térségében tart, a Dunakanyarban várhatóan még két napig emelkedik a vízszint.

Budapestre vezethetnek a rejtélyes közel-keleti robbantássorozat szálai

Állítólag egy magyar vállalat gyártotta azokat a személyhívókat, amelyek nagyjából egy időben robbantak fel Libanonban és Szíriában, megölve legalább kilenc embert és több mint háromezret megsebesítve. Az InfoRádiónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő kétli, hogy Magyarországon hekkelték volna meg a készülékeket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×