eur:
395.31
usd:
368.24
bux:
71694.76
2024. július 2. kedd Ottó
M. Richárd beszáll egy gépjárműbe a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületénél 2017. augusztus 21-én. A bíróság elrendelte a házi őrizetét a férfinak, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két gépjármű trolibuszmegállóba csapódott.
Nyitókép: Mohai Balázs

M. Richárd lebukott, újra volán mögé ült

Egy bulvárlap olvasója készített fotót az elsőfokú ítélet szerint a vezetéstől örökre eltiltott Dózsa György úti gázolóról.

Az elsőfokú ítélet alapján a Dózsa György úti gázolás miatt örökre eltiltották a vezetéstől, mégis volánhoz ült M. Richárd - értesült olvasójától a Bors.

M. Richárdot egy közúti ellenőrzés alkalmával állították meg a XIII. kerületben egy Mercedesszel.

A Váci úti intézkedéssel kapcsolatban még annyi látott napvilágot, hogy az intézkedés után M. Richárd a helyszínen lezárta a német rendszámú autót és elgyalogolt.

A rendőrség kommentárja szerint múlt szerdán egy 43 éves férfit igazoltattak a fényképpel megsegített helyszínen és időpontban, a férfinak nem volt jogosítványa, és ellene bírósági eljárás van folyamatban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×