eur:
393.01
usd:
363.06
bux:
72119.05
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Újabb részletek a kelenföldi tragédiáról

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki a panelház 14. emeletéről vetette le magát, és tettével kioltotta egy arra járó kismama életét is.

Az eddigi információk szerint szerelmi bánat miatt vetette le magát pénteken a XI. kerület egyik panelházának 14 emeletéről az a 42 éves csepeli férfi, aki egy 41 éves, gyermekeivel és férjével éppen sétálni készülő nőre zuhant rá - írta a Bors. A hatóságok szerint a férfi nem a házban élt, vélhetőleg az öngyilkosság miatt ment az épületbe.

A lap által megszólaltatott szemtanú arról számolt be, hogy azóta sem tudja megemészteni amit látott. A mentőket a ház egyik lakója értesítette, de már nem tudtak segíteni sem a férfin, sem a tettének áldozatul esett nőn. A babakocsiban ülő gyermek könnyebb sérülést szenvedett. A tragédiát végignézte a családfő és az idősebb gyermek is. A lap által idézett szemtanú szerint a családfő csak annyit volt képes mondogatni: „Drágám, nem hagyhatsz itt minket”.

A ház lakói gyűjtést indítottak a megözvegyült családapa megsegítésére.

Az újság arról is beszámolt, hogy az internetes fórumokon sokan kifejezték együttérzésüket a tragédiával kapcsolatban, amely egyébként komoly indulatokat is kiváltott. Sokan szidalmazták az életének véget vető férfit, de volt, aki kritizálta a szidalmazókat.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Ma a piacokat elsőorban az amerikai munkanélküliség alakulása hozza lázba, erre heves csapkodások lehetnek a tőzsdéken, hiszen a Fed kamatdöntéseit nagyban a munkapiaci folyamatokra (is) alapozza. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kisebb esés látszott, Európában az óvatos optimizmus egyelőre a jellemző, miközben meredek bezuhanást láthatunk a kriptopiacon, nagyot esett többek között a bitcoin is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×