eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra
Nyitókép: Police.hu

Táskát loptak bevásárlókocsiból Budapesten - videó

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2019. augusztus 14-én 10 óra 43 perc körül egy Budapest X. kerületi üzlet

bevásárlókocsijából ellopott egy táskát, benne okmányokkal, bankkártyával és pénzzel.

A feltételezett elkövető 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú, barna hajú nő. A bűncselekmény elkövetéskor világos, hosszú nadrágot, fekete rövid kabátot, fekete cipőt és világos sapkát viselt.

Az elkövetőről az üzletben elhelyezett kamera felvételeket készített.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 1. 21:30
2024. október 1. 17:30
×
×
×
×