eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Nezavisni cestarski sindikat

Óriási fordulat a horvátországi BMW-s ámokfutás ügyében

Hiába engedték ki korábban, újra letartóztatták, megvannak az eredmények a drogtesztről.

A korábbi információkkal ellentétes eredményt hozott a bűnügyi nyomozás: mint a 24.hu írja, a csütörtök délután egy horvát sztráda fizetőkapujánál súlyos balesetet okozó BMW sofőrje kábítószer és gyógyszer hatása alatt állt a baleset pillanataiban. A Jutarnji List című horvát lap rendőrségi infók alapján készült cikke szerint

a férfi az 50 km/h-s sebességhatárt jócskán átlépte, és egyáltalán nem lassított.

Ismert, a rendőrség a 35 éves horvát állampolgárt a balesetet követően előbb őrizetbe vette, majd később elengedte, vasárnap pedig ismételten letartóztatták. A férfi ellen büntető eljárás indult.

A férfi egyébként súlyos feji és mellkasi sérüléseket szenvedett, valamint a belső szervei is sérültek, de állapota stabil.

A balesetben megsérült, a vétlen autóban utazó kisfiú már túl van a sokkos állapoton, és vasárnap rajzfilmet is tudott nézni. Édesanyját egy másik kórházban kezelik, férjével telefonon tudott már beszélni. Nagyon szeretne találkozni a gyermekével és a párjával, de erre egyelőre az állapota miatt nincs lehetőség.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×