eur:
394.5
usd:
366.84
bux:
71929.73
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Mindent rögzített a kamera, képsorozaton az üllői OTP kirablása

Nem dördült lövés, nem tudni, mekkora a zsákmány, nagy erőkkel keresik a képen látható férfit.

A rendőrségre kedd reggel 9 órát követően érkezett bejelentés arról, hogy Üllőn, egy pénzintézetbe egy férfi bement, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette.

A férfi lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről.

A rabló a jelenlegi adatok szerint fekete ruházatot és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt. A férfiról kamerafelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak - olvasható a rendőrségi közleményben.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×