eur:
394.83
usd:
367.5
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Azzal fenyegetőzött, megöli az első embert, akit meglát

Elfogtak a rendőrök szombaton egy 18 éves dunaújvárosi férfit, aki egy videoüzenetben azzal fenyegetőzött, hogy megöli az első embert, akivel találkozik az utcán - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A videofelvételt egy kereskedelmi televízió riportere kapta az e-mail címére egy ismeretlen férfitől, ő juttatta el a rendőrségre.

Az Országos Rendőr-főkapitányság főügyeletének munkatársai a feladó e-mail címe és a videofelvétel elemzése után beazonosították a fenyegetőző férfit, értesítették a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, ők pedig azonnal elrendelték a 18 éves férfi körözését.

A gyanúsítottat végül Dunaújvárosban, egy menetrend szerint közlekedő buszon fogták el, megtalálták nála azt a vadászkést is, amit a felvételen a fenyegetőzés közben a kezében tartott.

Gy. Dávidot őrizetbe vették és emberölés előkészülete bűntett miatt indítottak ellene eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×