eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Hátborzongató részletek a szegedi gyilkosságról

2017 májusában veszett nyoma annak a nőnek, akinek holttestét megtalálták Szegeden elásva. A gyilkosságról új részletek derültek ki.

Két éve ke­reste családja B. Ildikót, akinek a holttestét a napokban találták meg a rendőrök egy szegedi családi ház kertjében elásva. Mint kiderült: a nőt megfojtották, és szerelme, Szeged egyik híres bárjának tulaj­donosa, V. Anita végzett vele. A nőnek új kedvese, F. Győző segíthetett, őt bűnpártolással gyanúsítják.

A pár a gyil­kosság után beköltözött Ildikó lakásába, és még partikat is rendeztek abban a kertben, ahova a holttestet elásták.

"Nagyon furcsa volt, hirtelen mindenkivel megszakadt a kapcsolata, mintha a föld nyelte volna el, még a legközelebbi ismerősei üzenetére, hívásaira sem reagált. Ekkor a családja már tudta, hogy nagy baj van" – mesélte a Borsnak Ildikó egy ismerőse.

"Hátborzongató volt, mert ez a nő mintha csak Ildi életét élte volna ezentúl.

Csepp bűntudat sem volt benne, sőt külföldre járkált, bulikat rendezett, Ildi autóját használta, és megnyitotta a bárját, amit együtt vezettek a szeretőjével. Ha Ildi eltűnéséről kérdezték, összevissza hazudozott. Vagy azt mondta, hogy börtönben van, vagy azt, hogy elutazott, és csak velük tartja a kapcsolatot. El akarta hitetni, hogy Ildi engedélyével lakik a házban. Azt állította, hogy csak velük kommunikál üzenetekben" - tette hozzá.

A rendőrség kedden fogta el a párt. A nőt emberöléssel, a férfit pedig bűnpártolással gyanúsítják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Már a 2020-as amerikai elnökválasztás is megmutatta, hogy viszonylag nagy országos szavazatkülönbség esetén is tud nagyon szoros eredmény kialakulni az elektori rendszerben döntő egyes csatatérállamokban. Ha most az 51 amerikai állam egyedi elnökválasztási esélyeit megvizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy olyan extrémen szoros versenyfutás is jöhet, ahol Pennsylvania állam egymaga dönti el a végeredményt. Egy kiélezett helyzetben pedig nagy kérdés lehet, hogy lesz-e kvázi azonnali végeredmény, vagy hetekig-hónapokig tartó bizonytalanság veszi kezdetét. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×