eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Police.hu

Vérét adta az ékszerekért, hiába

Kedd hajnalban próbálkozott az Erzsébet körúton a 28 éves B. Sándor egy ékszerbolt kirakatüvegénél.

Budapest belvárosában fogtak el egy férfit kedd hajnalban a Készenléti Rendőrség járőrei. A 28 éves B. Sándor épp egy Erzsébet körúti ékszerbolt kirakatát ütötte be, amikor a rendőrök észrevették - írja a Police.hu.

A részletekre kitérve a beszámoló megjegyzi, a Készenléti Rendőrség járőrei hajnali 1 óra 40 perckor Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körúton láttak el szolgálatot, amikor egy férfira lettek figyelmesek, aki egy kirakat üvegét ütötte ököllel. A férfi a keletkezett lyukon benyúlva az ékszereket szedte ki, amikor a két rendőr odaért és elfogta. Az elkövető a földre szórta a zsákmányt, az okozott kár több százezer forint.

A járőrök mentőt hívtak a vérző kezű férfihoz, akik a helyszínen ellátták. A 28 éves budapesti B. Sándort a VII. kerületi rendőrkapitányságra előállították.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×