eur:
394.86
usd:
367.69
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Megállítottak, majd kővel dobtak meg egy vonatot Debrecenben

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz, és egy férfit keres a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi november 14-én 13 óra körül Debrecenben, az Ilona és a Tölgyfa utcák kereszteződésében található vasúti pályán átsétált, és ezzel vészfékezésre kényszerített egy arra közlekedő vonatot.

A mozdony vezetője még időben le tudta fékezni a szerelvényt, mivel észrevette a síneken sétáló férfit, aki a vonat megállását követően a kezébe fogott egy követ és nekidobta a vonat szélvédőjének. A történtekről beszámoló Civishir.hu portál arról is ír, hogy a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×