eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Pixabay.com

Hazakísérte, majd megölte volt szerelmét egy gimnazista

Egy Örs vezér téri buszmegállóban véletlenül találkoztak az egykori szerelmesek, útközben többször összevesztek. A lány lépcsőházában ért véget a tragikus történet.

A budapesti nyomozók befejezték annak a gimnazistának az ügyét, aki a gyanú szerint megölte korábbi barátnőjét. Emberölés elkövetésével gyanúsítják - írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiú idén január 12-én 18 órakor egy Örs vezér téri buszmegállóban látta meg korábbi barátnőjét. Az egy évvel idősebb lánnyal egy gimnáziumba jártak, és korábban egy párt alkottak.

A fiú felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri, a lány nem ellenkezett.

A nyomozás során kiderült, hogy útközben többször összevesztek, majd

a lépcsőházban újra vitatkoztak és ekkor a 17 éves fiú a hátizsákjából elővett késsel többször megszúrta korábbi barátnőjét, majd elfutott.

Mentőt a ház egyik lakója hívott, azonban a fiatal lány életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök még aznap éjjel a lakásában fogták el a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Már a 2020-as amerikai elnökválasztás is megmutatta, hogy viszonylag nagy országos szavazatkülönbség esetén is tud nagyon szoros eredmény kialakulni az elektori rendszerben döntő egyes csatatérállamokban. Ha most az 51 amerikai állam egyedi elnökválasztási esélyeit megvizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy olyan extrémen szoros versenyfutás is jöhet, ahol Pennsylvania állam egymaga dönti el a végeredményt. Egy kiélezett helyzetben pedig nagy kérdés lehet, hogy lesz-e kvázi azonnali végeredmény, vagy hetekig-hónapokig tartó bizonytalanság veszi kezdetét. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×