eur:
394.89
usd:
364.8
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák

Bordélyház a fogadóban

Családi vállalkozásban működött a panzió.

Három férfi és négy nő ellen emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség. A vád szerint egy 63 éves bajai férfi négy és fél éven át, 2013 januárja és 2017 júniusa között egy betéti társaság nevében kibérelt egy sükösdi fogadót, ahol pultosként és biztonsági őrként dolgozó társai segítették a bordélyház működtetésében.

A férfi határozta meg a szexuális szolgáltatások díjait, a bevétel felosztását és elszámolását.

Felesége felügyelte a bordélyban dolgozó nőket és vitte a pénzügyeket. A bordélyházban általában három-öt nő dolgozott prostituáltként, velük szerződést kötöttek, azt a látszatot keltve, mintha szállóvendégek lennének.

A kuncsaftok óránként 15 ezer forintot fizettek, ebből a prostituáltaknak 7 ezer forint osztottak vissza.

Az ügyészség börtönt kért a büntetlen előéletű vádlottakra.

Címlapról ajánljuk
Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Német kormánypárti és konzervatív ellenzéki visszafogott derűláttással értékelték a francia nemzetgyűlési választások eredményét. Általános megítélés szerint az eredmény jó hír Európának, ugyanakkor Franciaország nehéz időszak előtt áll. Eltérő ugyanakkor Emmanuel Macron szerepének megítélése.

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Jelentősen alulteljesítő ma az egyébként vegyes európai hangulatban a magyar tőzsde, miután a kormányinfón ma bejelentették, hogy új különadókat vezet be a kormány. A bankszektorban nem változik a bankadó mértéke, de megemelik a tranzakciós illetéket és "devizaváltási illeték" néven egy teljesen új adót is kivetnek. "Az energiaszektorra és a multinacionális cégekre kivetett extraprofitadó – ide értve a kiskereskedelmi adót is – nem csökken" - derült ki a mai kormányinfón. A bejelentések hatására nem meglepő módon esik az OTP és a Mol árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×