eur:
386.7
usd:
355.86
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Megtámadták egy benzinkutast Zalacsányban

Megtámadták egy benzinkutast pénteken Zalacsányban, az alkalmazott meg akarta akadályozni, hogy két férfi a tankolás után fizetés nélkül távozzon - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A helyszínről elhajtó gyanúsítottakat - egy 22 és egy 31 éves Zalaapáti férfit - a rendőrök néhány órával később fogták el, majd őrizetbe vették.

A támadók az alkalmazottat késsel és szerszámmal fenyegették meg, majd megütötték.

A rendőrség az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×