eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Disznót ölt, de elvitték a rendőrök

Egy debreceni férfival szemben állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök - írja a Police.hu.

A rendőrséget telefonon értesítették Debrecenben még április közepén arról, hogy egy kertes ház udvarán egy férfi bántalmazott egy állatot. A rendőrök a helyszínre mentek, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták T. Jánost.

Az 59 éves férfi vasvillát szúrt egy malac hátába, majd a lábainál fogva felemelte a sertést, földhöz vágta, majd a disznóólba dobta. Az állat a bántalmazás következtében elpusztult.

A debreceni férfi beismerő vallomásában elmondta, hogy ideges lett az állatra, amikor az kiszabadult az ólból, ahová nem tudta visszaterelni.

A hatóság a napokban befejezte az állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×