eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Kilenc évre súlyosbították a lúgozó kórházigazgató büntetését

Kilenc évre súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla pénteken annak az orvosnak a szabadságvesztését, aki 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét.

A táblabíróság a közügyek gyakorlásától is eltiltotta a volt kórházigazgatót, emellett végleg eltiltotta foglalkozása gyakorlásától.

Az ügyben 2016 májusában hozott elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék, akkor nem jogerősen négy év börtönbüntetést szabtak ki B. Krisztiánra, mellékbüntetésként pedig öt évre eltiltották az orvosi hivatása gyakorlásától. Az ügy azt követően került a táblabíróság elé, hogy a vádlott és védője felmentésért, az ügyészség pedig súlyosításért, hosszabb szabadságvesztés kiszabása érdekében fellebbezett.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×