eur:
401.24
usd:
369.69
bux:
0
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Drogárust vettek őrizetbe Nyíregyházán

Drogárust vett őrizetbe a rendőrség Nyíregyházán, és kezdeményezte a 26 éves férfi előzetes letartóztatását - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Fehérvári Marietta tájékoztatása szerint a férfi lakásán a házkutatás során több mint 100 gramm kábítószert, az adagoláshoz használt digitális mérleget, kétszáz önzáró tasakot, nagyobb összegű készpénzt, valamint egy kézzel írt listát találtak, nevekkel és összegekkel.

Az ügyben gyanúsított egy másik 26 éves nyíregyházi férfi is, akit a városban igazoltattak a rendőrök, az ő táskájából 40 grammnyi drog került elő.

Címlapról ajánljuk
Csiki Varga Tamás: ha blokád alá akarnák venni Tajvant, ugyanez történne

kínai hadgyakorlat
Csiki Varga Tamás: ha blokád alá akarnák venni Tajvant, ugyanez történne

A művelet során eddig 30-35 hadihajót és 120 repülőgépet vetettek be a kínai katonai csapatok, melyek körbevették, illetve körbejárták Tajvant a hét elején – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos főmunkatársa.Csiki Varga Tamás a NATO szintén a napokban indított, éves nukleáris hadgyakorlatának céljairól is beszélt.

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
400 ezer látogató 2 év  alatt, állami támogatás nélkül? Egy budapesti múzeumnak ez összejött

400 ezer látogató 2 év alatt, állami támogatás nélkül? Egy budapesti múzeumnak ez összejött

A XIX. század végén épült Hold utcai piac a belváros emblematikus helyszíne. Közel száz évig termelői piacként működött, 2014-es felújítását követően pedig Belvárosi Piac néven nyitotta meg újra kapuit, ahol az árusok mellett újhullámos kávézók és éttermek kaptak helyet. A vásári nyüzsgés mára a kortárs művészet legmagasabb iskolájának adta át a helyét: a teret betöltő Light Art Museum a világ egyik első fényművészeti múzeumaként formabontó képzőművészeti alkotásokat mutat be. De mitől is egyedülálló a Light Art Museum koncepciója? Hogyan hasznosítható újra egy funkcióját vesztett középület? Miként működik egy múzeum állami támogatás nélkül, önfenntartó módon? Többek között erről kérdezte a Portfolio a projekt szakmai igazgatóját és kurátorait: Vida Szabolcsot, Szalai Borbálát és Kovács Dalmát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×