eur:
393.08
usd:
363.26
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Halálos baleset Zalaegerszegen

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen.

Meghalt egy férfi, aki autójával frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival péntek este Zalaegerszegen - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére.

Cséber Benjamin tájékoztatása szerint a baleset a Balatoni úti felüljárón történt.

Az egyik járművezető, egy 60 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A másik gépkocsi vezetője, egy 48 éves férfi könnyebben sérült meg.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az esetről a honlapján azt közölte: az ütközés következtében a járművébe szorult embert a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a négysávos felüljárót teljes szélességében lezárták.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×