eur:
394.59
usd:
365
bux:
71490.33
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: pixabay

Fiatal fiúkat csábíthatott el az edző, vádat emelhetnek ellene

Vádat emelhetnek az ellen a harcművészetet oktató férfi ellen, aki az edzésre járó fiatal fiúkkal létesített szexuális kapcsolatot.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást a budapesti rendőrök egy edző ellen. A rendőrség azt írja, hogy a férfi egyik áldozata, az akkor 15 éves fiú 2015-től 2018. novemberig kisebb-nagyobb megszakításokkal hetente két alkalommal sport és gyógyítási céllal járt az akkor 43 éves, harcművészeti iskolát vezető férfihoz.

A felnőtt a masszázsok során a sértett bizalmába férkőzött, és szexuális cselekményt végzett vele. A gyermek szülei erről nem tudtak.

A nyomozók megállapították, hogy F. Márton 2016-ban egy akkor 16 éves fiúval is párkapcsolatot létesített,

összeköltöztek, és két évig együtt éltek.

Hasonló ügyről számoltunk be a napokban, az az eset Békésben történt. Ott egy gyulai karateedző pornográf tartalmú felvételeket készített a fiatalokról.

A férfi az 1980-as évek végétől karateedzőként tevékenykedett Gyulán, az edzéseket 2010 szeptemberétől a saját lakóházában kialakított edzőteremben tartotta.

A vádlott 1990-től a letartóztatásáig több gyermekkorú és fiatalkorú fiú tanítványával fajtalankodott és közösült; az edzések során meztelenül fotózta, videózta őket szeméremsértő módon, nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából. Ehhez edzői tekintélyét, a tanítvány és az edző közötti bizalmi és függelmi viszonyt használta fel, a tanítványok fejlődésének nyomon követésére hivatkozott. Volt, akit érzelmileg manipulált. Esetenként szeszes itallal elkábított állapotba hozta a kiskorúakat.

A vármegyei főügyészség indítványozta, hogy a férfi az ítélethirdetésig maradjon letartóztatásban, a bíróság végrehajtandó fegyházbüntetésre ítélje őt, és tiltsa el a közügyek és minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amely során 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végezné.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Döntő fordulat előtt a Közel-Kelet egyik legerősebb katonai hatalma: a legrosszabb forgatókönyvre is fel kell készülni

Döntő fordulat előtt a Közel-Kelet egyik legerősebb katonai hatalma: a legrosszabb forgatókönyvre is fel kell készülni

Véget ért a kényszerű okokból megrendezett iráni elnökválasztás első fordulója, amelyen meglepetésre a reformpárti jelölt kapta a legtöbb szavazatot a megosztott konzervatív ellenfeleivel szemben. Senki nem érte el viszont a második kör elmaradásához szükséges 50 százalékos eredményt, így július 5-én pénteken ismét a szavazókörökhöz járulhatnak az szavazásra jogosultak, hogy megválasszák Ebrahim Raiszi tragikus halála után a közel-keleti hatalom új államfőjét. A végső ütközetben az ultrakonzervatívok feszülnek neki a reformpártiaknak, a jelöltek háttere viszont ennél jóval árnyaltabb képet rajzol ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×