eur:
392.43
usd:
362.42
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Guminő egy ágyon a Dollhaus bordélyházban, a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Speyerben 2018. december 10-én. A Dollhaus az első bordélyház Németorszában, amely prostituáltak helyett kizárólag szexbabákkal szolgálja ki ügyfeleit.
Nyitókép: Ronald Wittek

Hatalmas bevételt hoz a szexipar a román adóhatóságnak

Legkevesebb 5000 cég foglalkozik Romániában a szexkamera-iparágban - mondta az ottani adóhivatal elnöke.

Lucian Heiuș a Digi24 műsorában arról beszélt, hogy , hozzátéve, hogy több mint 5000 cég foglalkozik ezzel a tevékenységgel az országban.

Az adóhatósági elnök kifejtette, hogy jövedelembevallási tekintetben minden nyomon követhető, az ANAF minden információt meg tud szerezni ezeknek a cégeknek a bevételéről. Romániában öt ilyen nagy platform van – idézte őt a Transtelex.

"A Romániában működő cégeknek ezekkel (platformok) van szerződésük, tőlük kapják a pénzt. Ezek a kifizetések bankokon keresztül érkeznek, ezt nyomon tudjuk követni” – mondta az ANAF elnöke.

A romániai videóchat-ipar legutóbb a Andrew Tate kapcsán került a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy a Bukarestben élő influenszer által működtetett videóchat-stúdióban, olyan lányok dolgoznak, akiket loverboy-módszerrel csábított el, majd pornográf tartalmak készítésére kényszerítette őket. Erről az Infostarton is beszámoltunk.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, heves reakciókat váltott ki a Putyinnal való találkozó – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, heves reakciókat váltott ki a Putyinnal való találkozó – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Európai uniós tisztviselők és európai állam- és kormányfők részéről heves kritikák érték a magyar kormányfő oroszországi látogatását. Uniós és tagállami vezetők is kiemelték, az EU soros elnökségét betöltő Magyarország vezetője nem az EU-t képviseli a Putyinnal való tárgyalásokon. Több uniós tisztviselő és például Olaf Scholz német kancellár is azt mondta, a magyar kormány nem tájékoztatta őket előre a tervezett útról. Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szintén kijelentette, Orbán Viktor nem a NATO-t képviseli, ugyanakkor elmondása szerint a katonai szövetséget előre tájékoztatták az utazás tervéről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×