eur:
394.88
usd:
367.66
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: Frissmédia
Nyitókép: Frissmédia

Még egy gyerek volt abban az autóban, amelyben a kétéves halott kisfiút megtaláltak

Egy sérült, egyéves gyerek is volt abban a városi terepjáróban, amelyben egy kétéves halott kisfiút találtak Nyíregyházán. Borzalmas családi dráma kezd kibontakozni.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Nyíregyházán, egy városi terepjáró csomagtartójában szombat hajnalban egy halott kisfiút találtak. Kétéves lehetett. Most újabb részletek derültek ki, amelyek egy családi dráma irányába mutatnak.

A rendőrségen ugyanis a tragédiát a gyerek nevelőszülei jelentették be. A Tények úgy tudja, hogy egyszerűen megálltak a helyi rendőrség közelében, bementek, és azt mondták, hogy egy halott gyerek van a csomagtartóban.

Eközben az egy évvel fiatalabb lánytestvére az autóban ült, zúzódásokkal a testén. A halott gyerek alultáplált volt, de felöltöztetve találtak rá a rendőrök.

Mindkét gyermeket egy ilki családból emelték ki, onnan kerültek Nyíregyházára.

Ez eset hihetetlensége, hogy a rendőrök először majdnem elengedték a felnőtteket, de aztán őrizetbe vették őket.

Úgy tudni, hogy az elhunyt gyerek megfulladt, de előtte állítólag kórházba akarták vinni. Mindenesetre a horrorisztikus eset részletei még nem világosak. Az esetről elsőként a Frissmédia számolt be.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395-nél a forint

395-nél a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×