eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Színpadi haláláról beszélt a börtönbe készülő Galambos Lajos

Ideiglenesen visszavonul a zenéléstől Galambos Lajos. Az áramlopásért elítélt mulatós sztár az esetleges haláláról is beszélt.

Az orvosaim tanácsára és a saját döntésem szerint egy darabig leállok - mondta a Fókusz stábjának.

A múlt hétvégi tatabányai fellépést már február elején meghirdették. Ez azért érdekes, mert Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia, de halasztást kért.

A kérelmét időközben elutasították, és bár az ügyvédjével fellebbeznek, ez a börtönbüntetés (3 és fél év) megkezdésére halasztó hatállyal nem bír - olvasható a 24.hu-n.

Én remélem, hogy a színpadon fogok egyszer majd meghalni. Nagyon furcsa ez, soha nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de a színpad az egy jó dolog - mondta a műsorban.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×