eur:
392.69
usd:
362.66
bux:
72166.75
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Letartóztatnák a 6 éves lányára késsel támadó anyát

Emberölés bűntettének kísérlete miatt tartóztatná le az ügyészség azt a nőt, aki szeptember 13-án hajnalban késsel támadt ágyban alvó 6 éves gyermekére. Zárt osztályra kerülhet.

Egy Solt környéki községben élt a gyermekével az az anya, aki szeptember 13-án, hajnali 4 órakor, egy 19 centis pengéjű késsel az ágyban alvó gyermekére támadt - írja az ügyészség honlapja. Az őrjöngő anya a fején, valamint a karján több helyen megszúrta a gyermeket. Barátja és édesanyja fogták le ezek után.

A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Blikk arról ír, hogy családi dráma állhat a háttérben: a nő korábban középiskolai tanár volt, angolt is tanított, de az utóbbi időben gyakran ivott és veszekedett élettársával.

A három nappal azelőtti hajnalon is ordibálást hallottak a szomszédok, majd egyszer csak a nő megjelent az utcán és azt kiabálta:

Nem akarok a zárt osztályra kerülni!

- ezután fogták el a rendőrök.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt a nő letartóztatását indítványoz, ami az indoklás szerint azért is indokolt, mert "megalapozottan feltehető az is, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el".

Az elkövetés körülményeire figyelemmel az ügyészség indítványozta a nő IMEI-ben történő megfigyelését, magyarán könnyen lehet, hogy zárt osztályra kerül az asszony.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Patriótákról: hétfőn lesz bejelentés, látni fogják, hogy nem a levegőbe beszéltem

Hosszú interjút adott péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Szerinte az ukrajnai háború ügyében az emberséges politika iránytűjét kell kézbe venni. Szerinte a francia Nemzeti Tömörülés várható választási győzelme egész Európára azonnal hatással lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×