eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Nyugat.hu

Horrorbaleset a 86-os úton: eszméletlen vezetővel száguldott a kocsi

Szarvassal ütközött, majd a magatehetetlen sofőrrel még 320 métert ment az úton az autó.

Szombathely felé tartott egy Seat személyautó a 86-os főúton vasárnap délelőtt, amikor az autó elé egy szarvasbika ugrott. Az autó vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet. A kétmázsás állat a vezető oldalán betörte a szélvédőt és eldeformálta a tetőt úgy, hogy a sofőr egy nagy ütést kapott a fejére és elvesztette az eszméletét.

Az autó ezután másodpercekig irányítás nélkül haladt tovább a 86-os főúton. A szemből érkezők észlelték a veszélyt, és félre tudták kormányozni autóikat a sérült autó elől, amely 320 méter megtétele után letért az útról, majd a töltésen lerobogva fának ütközött - írja a nyugat.hu.

A balesetben az autót vezető férfi és felesége könnyű sérülést szenvedett, a hátsó ülésen bekötve utazó kutya nem sérült meg és el sem tudott szaladni ijedtében. A két felnőtt is használta a biztonsági övét, a mellkasuk fájt is a baleset után, az öv azonban az ülésben tartotta az utasokat mindkét ütközésnél.

A szarvas az ütközés pillanatában kimúlt, belső szervei szétszóródtak az úton és a töltésen. Borzalmas kép fogadta a forgalmas főúton közlekedőket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×