eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Balassagyarmati HTP

Hihetetlen, hogy ide be tudott esni a ló

Két méter mély aknába pottyant a négylábú Balassagyarmaton.

Két méter mély aknából mentettek ki egy lovat a balassagyarmati tűzoltók - írja a Nool.hu. Szombat délelőtt esett be oda.

A szorult helyzetbe került ló mentéséhez a balassagyarmati hivatásos tűzoltókat riasztották. A jószág egy tanya épületének aknájába esett, amelyből nem tudott kiszabadulni. A tűzoltók az aknából csak egy munkagép segítségével tudták kimenteni a rémült állatot. A mentést követően az ügyeletes állatorvos megvizsgálta az állatot, annak állapotát rendben találta.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×