eur:
394.83
usd:
367.01
bux:
71599.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Madrid, 2018. május 22.Chris Pratt amerikai színész a Jurassic World: Bukott birodalom című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson Madridban 2018. május 22-én. A filmet június 7-től vetítik a spanyol mozikban. (MTI/EPA/Emilio Naranjo)
Nyitókép: MTI/EPA/Emilio Naranjo

Ő vette el Arnold Schwarzenegger lányát

A Terminátor veje immár hivatalosan is Chris Pratt amerikai filmsztár.

A Marvel-filmek és a Jurassic World sztárjána tavaly vált el első feleségétő, Anna Faristól, ám pár hónappal később ismét rátalált a szerelem a nála 10 évvel fiatalabb Katherine Schwarzenegger személyében.

Tavaly júniusban ismerkedtek meg, hét hónappal később, idén januárban bejelentették eljegyzésüket szombaton pedig - szűk családi, baráti körben - összeházasodtak.

Amerikai sajtóhírek szerint természetesen ott voltak a ceremónián a menyasszony szülei, Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger is, Pratt hatéves kisfia, Jack, és a család barátja, Rob Lowe és fiai.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×