eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó

Fejjel lefelé lógott egy kislány a gödöllői körhintából

A baleset után nem állították le a majálison üzemelő játékot.

Szerda délután a gödöllői majálison egy kisgyerek alatt úgy megbillent a körhinta széke, hogy csak a csoda tartotta bent a lányt az ülésben. A Blikknek egy szemtanú azt mondta, a kislány már-már fejjel lefelé lógott a székből.

Miután leállt a körhinta, az anyja rohant oda a kislányhoz, aki csak zokogni tudott. A lap szerint a hintán forgás közben egy láncszem ugrott meg, ezért billenhetett ki az egyensúlyából a szék. A gyerek végül ép bőrrel úszta meg a történteket, ám nagyon megviselte az eset.

A szervezők csak később értesültek arról, mi történt. Sem a szülők, sem az üzemeltetők nem szóltak ugyanis a szervezőknek arról, hogy baj történt, csak a Face­bookról értesültek a rémisztő eseményről. Azonnal a géphez mentek, s kipróbálták a körhintát, bár biztonságosnak ítélték, úgy döntöttek, aznapra nem engedélyezik tovább a működését.

A szervezők az esetről ezt írták: „Az esetet megvizsgáltuk. A vizsgálat eredményei alapján megállapítható volt, hogy sérülés nem történt, az érintett kislány szüleinek elmondásai szerint az ijedtségen kívül más probléma nem merült fel. A vállalkozó a hatályos megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezett, amelyet a rendezvény előtt bemutattak.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×