eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kovács Koko István olimpiai, amatőr és profi világbajnok ökölvívó a világ italos kartondobozokból készült legnagyobb mozaikképéről készült fotóját mutatja mobiltelefonján a budapesti Madách Imre téren 2016. június 23-án. A képet két nap alatt készítette el az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) több mint 3500 tejes és gyümölcsleves doboz felhasználásával. A Guinness-rekord-kísérlet alapját a 9 éves Bence A kedvenc fám című alkotása adta, amelyet egy általános iskolások számára kiírt országos rajzpályázaton választottak ki.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Elárulták a barátok Koko titkát

Másodszor is megnősült az olimpiai bajnok ökölvívó, akinek titkos esküvőjét rangos barátai kotyogták ki.

Május 1-jén másodszor is megnősült az ország Kokója, Kovács István olimpiai bajnok ökölvívó. Lapinformációk szerint a szűk körű ceremónián csak a legközelebbi barátok, családtagok és egykori sporttársak voltak ott, mégsem lett semmi a nagy titkolózásból, több vendég ugyanis a világhálón büszkélkedett azzal, hogy olimpiai bajnok barátja lagziján részt vett.

Persze nem a hamburgi egykori bokszklubtársak - Vitalij Klicsko vagy Dariusz Michalczewski - közül volt pletykás valaki, mások posztoltak képet az eseményről: Auguszt Bárió, Balázs Fecó és Kiki (Patkó Béla) is feltűnt a jeles eseményen, amellyel a Blikk több összeállításban is foglalkozott.

Koko másfél éve kérte meg akkori barátnője, Garami Katalin kezét egy Ironman-viadalon, azóta közös gyermekük is születet. Koko első feleségével 22 évig volt együtt, 2016-ban váltak el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bárió Auguszt (@barioauguszt) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×