eur:
392.85
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Boon.hu

Berepült a temetőbe egy terepjáró Miskolcon - videó

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán reggel a Mendikás dűlőn történt Miskolcon.

A boon.hu információi szerint egy Nissan Juke haladt lefelé az Avas-tető felől a Hidegsor irányába, amikor egyelőre ismeretlen okokból útpadkára hajtott, majd a jobb elejével egy fának csapódott. Az autó jobb első ajtaja leszakadt, egy fába beleállt, majd ezek után a kocsi az izraelita temető két betonelemét kidöntve sodródott tovább az aszfalton. Ezután egy fát is kidöntött az irányíthatatlan jármű.

A vezető menet közben kirepült az autóból. A mentők az eszméletlen, koponyasérült nőn életmentő beavatkozásokat végeztek, majd a traumatológiára szállították. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, az autó totálkárosra tört. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×