eur:
394.54
usd:
365.35
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Árpa Attila (j) rendező instruálja Bicskey Lukácsot (háttal) az Argo 2 című film forgatásán Mogyoród közelében 2013. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ismert embernél tartott razziát a rendőrség

Drogot kerestek Árpa Attila házában.

A színész-rendező másfél hete pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá - mondta el a Blikknek.

"Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó. A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom" - nyilatkozta Árpa Attila.

Kiemelte, hogy nem találtak nála semmit, csak egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak.

"Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek.

Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem" - tette hozzá.

Árpa Attila azt mondta, hogy a Holtomiglan című filmem forgatókönyvén dolgozik, amely a 90-es évek magyar alvilágáról szól. Ehhez próbálgatták, hogy mivel lehet helyettesíteni a kokaint, illetve többször beszéltek fegyverekről, kivégzési módszerekről, és elképzelhetőnek tartja, hogy valaki ezt meghallotta és félreértette.

A színész-rendező jogi képviselője közölte, hogy nem élnek panasszal a házkutatás ügyében.

A lap megkereste a rendőrséget. Egy múlt heti közleményre hivatkoztak, amelyben az szerepel, egy nap alatt két dílert is elfogtak. Az egyiket egy Tas vezér utcai lakásban, ahol 140 gramm kokaint, több mint 80 gramm amfetamint, 15 gramm egyéb kristályos állagú kábítószergyanús anyagot, valamint tablettákat és zöld növényi törmeléket találtak. A XII. kerületben elfogtak egy nőt és három férfit is, akiket kábítószer-fogyasztás és birtoklása miatt állítottak elő. Őket kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×