eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Gyerekek sérültek meg a csillebérci kalandparkban

Tizenhárom tíz év körüli gyermek sérült meg a csillebérci kalandparkban, többségük csak zúzódásokat szerzett, egy kisfiúnál azonban gerincsérülésre gyanakodtak a mentősök, akit a Péterfy Sándor utcai Kórház baleseti osztályára vittek - tájékoztatta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-t.

A Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután egy fák közé kifeszített kötélháló szakadt le.

Győrfi Pál hozzátette, hogy minden sérült gyermeket kórházba vittek röntgenvizsgálatra, a kisebb csontrepedések kiszűrésére. A helyszínre hat mentőegységet riasztottak - mondta.

A kalandpark egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást a balesetről.

A kalandpályát a Challenge Forever Kft. magyar cég üzemelteti, amelyet Magyarországon és Kelet-Európa más országaiban erdei akrobatikus élményparkok építésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×