eur:
404.23
usd:
373.88
bux:
74122.77
2024. október 29. kedd Nárcisz

Sokkal idősebb nő vette el Harry Potter szüzességét

Egy nála jóval idősebb nő vette el a szüzességét - vallotta be a Harry Potter szerepében világhírűvé vált ifjú színész, Daniel Radcliffe.

Végképp leszámolt varázslótanonc imázsával Daniel Radcliffe: a fiatal színész egy amerikai magazinnak elárulta, hogy egy nála sokkal idősebb nő avatta be a szerelmi élet rejtelmeibe röviddel a tizenhatodik születésnapja után.

A 19 éves Radcliffe hozzátette: partnere nem volt "nevetségesen" idősebb nála, de a korkülönbség hallatán sokan biztosan megdöbbennének.

A Details című magazin újságírójának nyilatkozva az ifjú színész azt is elmondta, hogy szívesen elvállalna egy női szerepet, beöltözne transzvesztitának, így női ruhába bújhatna és sminket meg szemfestéket viselhetne.

Daniel Radcliffe, aki nyolc éve alakította először Harry Pottert a filmvásznon, hamarosan New Yorkban, a Broadwayn is bemutatkozik az Angliában nagy sikerrel játszott Equus főszerepében.

Nincs ideje barátnőre

Bár a fiatal színész távol tartja magát a féktelen buliktól, elárulta: nem zavarja, hogy ő áll a Harry Potter-jelenség középpontjában, tinédzserként éppen olyan problémái voltak és vannak, mint más kortársainak.

Nincs köze Potterhez, ha nem vagyok olyan boldog, mint általában. Ha így van, az ok csak a sok tinihülyeség: bizonytalanság, a pattanások - a szokásos - magyarázta Daniel Radcliffe, aki arról is beszélt, hogy kiegyensúlyozott volt a gyerekkora és nagyszerű a családja.

A színésznek most nincs barátnője, és úgy látja, nincs hely lánynak a jelenlegi életében. A legtöbb barátom lány, látom a kapcsolataikat a fiúikkal és mindig arra gondolok, én ezt nem tudnám csinálni. Egyszerűen nincs időm - mondta Daniel Radcliffe.

Címlapról ajánljuk
Rodri kapta az Aranylabdát, a Real Madrid díjait senki sem vette át

Rodri kapta az Aranylabdát, a Real Madrid díjait senki sem vette át

Rodri, a Manchester City spanyol Európa-bajnoka kapta a 2024-es Aranylabda-díjat. Lamine Yamal volt a legjobb fiatal játékos, Emiliano Martínez a legjobb kapus, Carlo Ancelotti a legjobb edző, a Real Madrid a legjobb csapat a férfi futball 2023–2024-es idényében. Harry Kane és Kylian Mbappé közösen kapták a Gerd Müller-díjat. A Real Madrid küldöttsége nem vett részt a gálán, tiltakozva amiatt, hogy nem Vinícius Júnior kapta a legnagyobb presztízsű díjat.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×