eur:
404.67
usd:
374.17
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Nővére lőtte fejbe a kisfiút

Az életéért küzd az a kisgyerek Angliában, akit ötéves nővére lőtt fejbe édesapjuk légpuskájával.

Rashid Rullah birminghami házuk kertjében játszott testvérével, amikor megtörtént a tragédia. A 18 hónapos kisfiút ötéves nővére fejbelőtte, miután édesapjuk lerakta légpuskáját, hogy felvegye mobiltelefonját.

A gyerekek nagyapja, aki szemtanúja volt az eseményeknek, elmondta: az apa a kertben tisztította fegyverét, a gyerekek pedig körülötte játszottak. Amikor megszólalt a mobiltelefonja, a férfi lerakta a fegyvert és megfordult - ez idő alatt vette fel a kislány a puskát, aminek ravaszát véletlenül meghúzta, a lövedék pedig testvére fejébe fúródott.

A gyereket azonnal a kórházba vitték, ahol az orvosok küzdenek az életéért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×