eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör

Huszonhárom öngyilkos - újabb haláleset a kisvárosban

Újabb öngyilkosság történt Bridgenben, húsz hónap alatt a huszonharmadik. Ezúttal egy 23 éves fiú akasztotta fel magát röviddel azelőtt, hogy nyaralni indult volna.

Barátai el sem tudják képzelni, miért dönthetett úgy Rhys Davis, hogy öngyilkosságot kísérel meg: a fiú holttestére vasárnap találtak rá, felakasztotta magát.

"Rhys, miért!!! Szörnyen érzem magam, hogy még egy jó ember elment, nem bírom elviselni. Nagyon fogsz hiányozni. Nagyszerű fiú voltál, senki sem mondhat rólad semmi rosszat. Már most hiányzol, kedves. Sosem felejtünk el. Nyugodj békében, Rhys, és mosolyogj tovább" - írta a fiú Facebook-oldalának üzenőfalára egy ismerőse, Nicola Owen. A lány tavasszal vesztette el öccsét: a fiú, akárcsak Davis, felakasztotta magát.

"Egyszerűen nem értem, Rhys. Bármi is volt a problémád, idővel biztosan megoldódott volna. Remélem, hogy az egész csak egy álom, és amikor felébredek, itt leszel. Öröm volt ismerni téged, sosem felejtelek el. Ha tudtad volna, mennyire szeret mindenki, biztosan nem tetted volna ezt" - írta a fiú egy közeli barátja, Nick Cahill.

Rhys Davis gyakori látogatója volt az Oldfellows Arms nevű kocsmának, akárcsak három, korábban öngyilkosságot elkövető fiatal, a 19 éves Sean Rees, a 26 éves Neil Owen és a 28 esztendős Carwyn Jones - ők ráadásul egy utcában laktak.

A rendőrök továbbra is úgy gondolják, a három fiatal, illetve Rhys Davis halála között nincsen összefüggés. Bridgendben tavaly 11, idén pedig már 12 öngyilkosság történt.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×