eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya

A rajongók nyomozhatnak a legendás gitár után

Ellopták az Iron Maiden együttes gitárosának, Adrian Smith-nek a hangszerét a banda szombati athéni koncertje után. A legendás brit csapat honlapján arra szólította fel rajongóit, hogy vegyenek részt a gitár fellelésére indított nyomozásban.

"A Maiden minden hívét felszólítjuk, hogy keresse ezt a gitárt, amelyen a tolvaj nagyon nehezen adhat csak túl, mivel a világon egyedülálló hangszerről van szó" - olvasható a honlapon.

Az Iron Maiden az együttes tagjai által a turnén viselt zakót, illetve kézírásos köszönőlevelet ajánlott fel "magától Adrian Smithtől" mindenkinek, aki információt szolgáltat a fehér színű, ébenfa nyakú, Adrian Smith aláírását viselő Jackson gitár előkerítéséhez.

Az 1975-ben alakult brit együttes a heavy metal egyik leghíresebb képviselője, a műfajnak valósággal jelképévé vált Eddie nevű kabalája, egy fenyegetően vigyorgó halálfej.

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×