eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya

Betiltották a reklámot, mert túl szexi volt - még megnézheti!

Betiltották azt a parfümreklámot, amelyben Eva Mendes szerepelt, ugyanis a hirdetést engedélyező hatóság túl szexinek találta azt.

A Calvin Klein cég Secret Obsession nevű új parfümjét a szépséges színésznő, Eva Mendesszel reklámozta. A szexi sztár félmeztelenül vonaglott az ágyon, és egy pillanatra a melle is kivillant.

Az erotikától túlfűtött jelenet nem ment az amerikai médiahatóság rostáján, így nem kerülhet adásba.


A színésznőt nem bosszantja a betiltás, és úgy véli, mindez azt jelenti, hogy a reklám tipikusan calvinos, provokatív és elgondolkodtató.

"Szerintem a magabiztosság tesz szexivé egy nőt. Szeretem magam nőiesnek érezni, imádom a szoknyákat, de a farmert ki nem állhatom" - mondta Eva Mendes.

A reklámfilm kreatív igazgatója, Fabien Baron korántsem volt ilyen nyugodt. "Ennek az országnak már egy új elnökre lenne szüksége. Vicc és egyben idegesítő, amivé ez az ország vált."

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×