eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

A vízválasztó hetedik év: válik a sztárpár?

Madonna és Guy Ritchie állítólag már a szakításról beszél, miután nagyon úgy tűnik, hogy hétéves házasságuk zátonyra futott.

Az amerikai popsztár és az angol filmrendező kapcsolata állítólag már hónapok óta mélyponton van, és a sztárpár külön életet él a 6 millió fontos londoni villában.

A pár egyik közeli barátja azt állította a Daily Mirror című brit lapnak, hogy a szakítás elkerülhetetlen. Nyilvánvalóan szomorúak, de felnőttek módjára kezelik a problémát, és engedik, hogy a dolgok a maguk útján menjenek - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint Madonna és Guy Ritchie nem férjként és feleségként, hanem testvérként él, és úgy vélik, jobb, ha barátként folytatják tovább a kapcsolatukat.

A lap arról tudósít, hogy a pár nagy valószínűség szerint Madonna november 29-én végződő világkörüli turnéja után jelenti be a szakítást.

A 49 éves énekesnő állítólag London, New York és Los Angeles között akarja kivitelezni új terveit, míg a 39 éves rendező Sherlock Holmes-filmjén dolgozik.

A két sztár 1998-ban találkozott egymással Sting partiján, és 2 év múlva egy skót kastélyban házasodott össze.

A problémák hamar jelentkeztek, és nem is rejtették őket véka alá. Madonna például egy 2005-ös interjújában kijelentette: mindent be akar fejezni, mert férje nem az elképzelései szerinti férj.

Állítólag az első problémák akkor jelentkeztek, amikor Guy Ritchie nem értett egyet a feleségével abban, hogy adoptáljanak egy kisbabát Malawiból.

Címlapról ajánljuk
Baán László az Arénában: korábban evidensnek vélt tudásanyag tűnik el és válik semmivé

Baán László az Arénában: korábban evidensnek vélt tudásanyag tűnik el és válik semmivé

Olyan gyorsak a változások ma már a világban, hogy ami korábban 10-20 év alatt történt meg, az most megtörténik öt év alatt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László, a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa. Az interjúban szólt a fővárossal való együttműködés lehetőségéről, a Nemzeti Galéria helyzetének állásáról, de elmondta a véleményét a Biodóm "két útjáról", és elárulta egy-két tervét is – új múzeumvezetői ciklusának kezdetén.

Elemzők: Benjamin Netanjahunak most lehetősége lenne a háború leállítására

Sokak szerint a zsidó állam számára ezt most olyan pillanat, mint amikor amerikai kommandósok likvidálták Oszama bin Ladent. „Kedveseim, a háború nem ért véget” – üzente a világnak Netanjahu, és elmondta, mi most a célja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×