eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál

Mesés lemezszerződést kaptak az éneklő papok

Egymillió fontról szóló lemezszerződést kötött a Sony BMG kiadóval három éneklő katolikus pap Nagy-Britanniában.

A 48 éves Eugene O'Hagen, testvére, a 45 éves Martin, és régi barátjuk, a 44 éves David Delargy is az egyik észak-írországi egyházkerületben lát el lelkészi feladatokat.

Énekesi karrierjük még a főiskolán kezdődött: már akkor is együtt léptek fel, és mivel ismert volt, hogy a papi hivatás vonzza őket, a Szent, szent, szent nevet kapták.

Tavaly hallotta őket énekelni egy ismert ír zenész, akinek a biztatására egy demo felvételt készítettek el, és ez alapján szerződtette a papokat a kiadó. A megállapodást a Westminster katedrális előtt jelentették be.

A jelenleg A papok néven fellépő együttes tagjainak elmondása szerint megszentelt, katolikus töltetű zenét ad elő.

David Delargy kiemelte: az énekléssel szélesebb közönséghez juttathatják el gondolataikat.

A katolikus papok a lemezszerződésből befolyó összeget jótékonykodásra fordítják, de még nem döntötték el, hogy konkrétan milyen célra.

A lemezcég igazgatója szerint a három pap pár éven belül ismert lesz az egész világon. "Hihetetlen hangjuk van, azt hiszem, három popsztárra találtunk" - fogalmazott Nick Raphael.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×