eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál

A legszexisebb csípőfarmer: a bugyit semmi sem takarja

Mint ahogy a bugyi vagy a melltartó mérete is szinte a végtelenségig csökkenthető, úgy a csípőfarmerek tervezői sem ismernek tréfát. Legújabb modelljük egy olyan farmer, amely alig-alig fedi a feneket, épp ezért farmerbugyi is jár hozzá.

A Brazíliában gyártott farmer nem azért készült, hogy hideg téli napokon meleget nyújtson a fázós derekú hölgyeknek, inkább azért, hogy a Rio de Janeiró-i Capacabana strandon lesült lányok minél többet mutathassanak meg bájaikból.

A nadrágra a csípőfarmer kifejezés is alig-alig illik, hiszen éppen, hogy eléri a csípő vonalát. Az alsónemű tehát mindenképpen kilátszik alóla, a tervezők azonban nem estek ettől kétségbe: egy bugyit is készítettek a nadrág anyagából. A viselet emellett igen szűk is, már csak ezért is vonzza a férfiszemeket.

A gyártó Sanna cég tervezője, Sandra Tanimura elmondta: nem titkolt szándéka volt, hogy elkészítse a létező legalacsonyabban végződő csípőnadrágot. Mint mondta, a viselőknek is az az igényük, hogy a farmerek egyre kisebbek legyenek.

A cég, amely a legtöbb termékét Japánban értékesíti, nagyjából 15 ezer forintnak megfelelő összegért árulja a nadrágot.

Ha látni akarja a nadrágot, és amit nem takar el, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×