eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Megválasztották az év legszexibb videóit - nézze meg Ön is!

Shakira és Beyoncé Knowles Beautiful Liar című videóját választották a tavalyi év legszexibb klipjének a Playboy szavazói. A két énekes együttműködése Rihanna és Justin Timberlake filmjeit utasította maga mögé.

A 2007-es év egyik legizgalmasabb együttműködése volt Shakira és Beyoncé Knowles közös dala, a Beautiful Liar, melyet nem csupán zenei értékei, hanem "képi világa" miatt is értékeltek a rajongók.

A két énekesnő közös klipje ugyanis alaposan megmozgatta a nézők fantáziáját, legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy az alkotás a Playboy szavazásán elnyerte a 2007-es év Legszexibb videója címet.

Shakira egyébként (akaratlanul ugyan, de) nemzetközi botrányt is kavart a múlt év végén, amikor az egyik afgán televízió leadta a koncertjéről készült felvételt. A tévések hiába takarták ki az énekesnő dekoltázsát, a kormánynak még így is túlságosan hivalkodóak voltak a felvételek.

A két énekesnő mögött a második helyen egyik legnagyobb vetélytársuk, Rihanna végzett Umbrella című dalával. A számot egyébként idén két Grammy-díjra is jelölték (Az év felvétele, Az év dala), de mindkét elismerést elhalászta előle Amy Winehouse a Rehab-bel.


A harmadik helyen egy férfielőadó, Justin Timberlake végzett a What Goes Around...Comes Around című videóklippel. Nem is csoda persze, hiszen napjaink egyik legnagyobb férfi popsztárja a filmben az egyik legszebb színésznővel, Scarlett Johanssonnal csókolózik. A dalért egyébként Justin Timberlake a hétvégi Grammy-gálán megkapta Az év férfi popelőadója díjat.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×