eur:
401.35
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Megrázó képriport: autóverseny okozhatta a családi tragédiát

A szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba zuhant egy autó éjszaka a főváros III. kerületében, a Bécsi úton. Egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérülést szenvedett. Szemtanúk szerint versenyzés okozta a tragédiát.

Súlyos közlekedési baleset történt péntek éjfél előtt nem sokkal Óbudán, a Bécsi úton. Egy személyautó, amelyben egy háromtagú család utazott, a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba zuhant.

A járműből kirepülő édesanya a helyszínen életét vesztette, az autót vezető apát, valamint a kétéves kisgyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Szemtanúk szerint a férfi két másik autóssal versenyzett a városból kifelé haladva. Szintén az apa versenyszellemére utal, hogy a roncsok között egy "Bocs, de megelőztelek!" feliratú tábla hevert, amely valószínűleg a hátsó ablakba volt kitéve. (Ezt is megnézheti a képgalériában.)

A versenyben résztvevő másik két sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott. A beleset részleteit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodának nyilatkozva nem erősítette meg, hogy versenyzés előzte meg a balesetet.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×