eur:
401.35
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Mariah Carey és a borzalmas csúnyaság

Kis híján otthagyta legújabb filmje forgatását Mariah Carey, amikor meglátta, hogy a rendező milyen műorrot szánt neki. Az egyébként gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor kiderült, hogy mennyire el akarják csúnyítani.

Nem sokon múlt, hogy Mariah Carey otthagyja a Tennessee című film forgatását, amikor meglátta, milyen műorrot szán neki Aaron Woodley rendező.

A szép énekesnőt akkor kérték fel a Krystal nevű pincérnő szerepére, amikor az eredetileg kiválasztott Janet Jackson visszamondta a forgatást.

Ráadásul a műorr mellett hatalmas, bozontos szemöldököt is viselnie kellene a popsztárnak. "Mariah a legaranyosabb ember, akivel együtt dolgoztam - mindenki imádja. Ám meglehetősen kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy elcsúnyították volna a filmben" - mondta egy, a forgatáson dolgozó forrás.

"Amikor meglátta az orrot, felhívta az embereit és közölte velük, hogy visszamondja a filmszerepet. Nem hisztizett, csak nagyon elbizonytalanodott a szerepét illetően" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő forrás.

Más kérdés, hogy végül a film várható sikere erősebbnek bizonyult hiúságánál, így némi győzködés után beleegyezett, hogy mindent megtesz (és felvesz) a film sikere érdekében.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×