eur:
401.33
usd:
366.17
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Tömeges karambol Ausztriában

Tömegkarambol volt Ausztriában, Karintia tartományban, a déli A2-es autópályán, a balesetnek a hírek szerint nincs halálos áldozata.

A Klagenfurt felé vezető pályán Pörtschach és Krumpendorf között, egy síkos útszakaszon legalább 30 autó rohant egymásba. A sorozatos ütközésekben néhány könnyebben megsérültek.

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy valójában ki vagy mi okozta a tömeges karambolt. Az biztos, hogy rövid időn belül mintegy tizenöt autó rohant egymásba a jeges aszfalton.

Bár az utánuk következők láthatták a balesetet, illetve észlelhették a feltorlódó gépkocsisort, hiába fékeztek, nem tudták megállítani az amúgy is irányíthatatlanná vált járművüket. Reggel nyolcig mintegy harminc autó csúszott egymásba.

A tömegkarambol miatt óriási fennakadás van a közlekedésben. A sztráda Klagenfurt felé vezető szakaszát lezárták.

Bár a rendőrök megpróbálták mellékutakra terelni a forgalmat a pörtschachi leágazásnál, a túlzott igénybevétel miatt csakhamar azok is bedugultak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az Egyesült Államok bejelentése szerint Izrael "napokon belül" megindíthatja az Irán elleni válaszcsapást, miközben az IDF alakulatai tovább harcolnak Libanonban. Jeruzsálem szerint folyamatosan hullanak a Teherán által támogatott terrorszervezetek vezetői, de az izraeli veszteségek is megugrottak. Jemen a vörös-tengeri hajózási útvonalak ellen intézett támadások felpörgetésével fenyeget. Cikkünk folyamatosan frissül az közel-keleti konfliktus legújabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×