eur:
401.2
usd:
365.74
bux:
73455.31
2024. október 4. péntek Ferenc

Kifakadt a kebelcsoda: "Utálom a testemet!" - képekkel

Nincs megelégedve a legújabb plasztikai műtétek eredményével a csak Jordanként ismert brit kebelcsoda, Katie Price. A modell ezért már most újabb szépészeti operációkat tervez: tovább akarja kisebbíttetni a melleit.

Az Egyesült Államokba utazik plasztikai műtétre Jordan, mert orvosai nem kisebbítették meg annyira a kebleit, amennyire szerette volna. "Amikor megláttam az új cicijeimet, teljesen kétségbe estem, mert még mindig hatalmasak" - panaszkodott az OK! Magazinnak.

A háromgyermekes anya azt is elmondta, pontosan mi nem tetszik neki az eredményen. "Jól néznek ki melltartóban, de ha felállok, akkor nagyon lelógnak. De a legrondábban akkor néznek ki, ha lefekszem. Mivel már három mellplasztikám volt, és másokét is láttam, nagyon jól tudom, hogyan kellene kinézniük - de nem olyanok!"

Mivel azonban a műtétre fél évvel előre be kell jelentkezni, ez azt jelenti, hogy Jordan kénytelen lesz elhalasztani a következő babát.

A modellnek azonban nem ez az egyetlen baja a testével: utálja a fogait is, amelyeket szintén az Egyesült Államokban csináltatott meg - ám a jövő héten újra megműtteti.

Különösen azért dühös, mert most fizetett először plasztikai műtétért. A melleit és az orrát 18 ezer fontért műtötték meg, a fogai pedig 25 ezerbe kerültek. Utóbbiak azonban olyan érzékenyek lettek, hogy folyamatos fájdalom kínozza.

Ezért első elkeseredésében mindenkinek azt javasolja: ne feküdjön kés alá, maradjon meg olyan természetesnek, amilyennek az Isten teremtette! "Nem akarok több műtétet, elég volt. Inkább nem akarok 18 évesnek kinézni, ha majd hatvan leszek!"

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×