eur:
401.7
usd:
364.22
bux:
72649.8
2024. október 4. péntek Ferenc

Újabb halálos lakástűz

Lakástűzben meghalt egy férfi éjszaka Kunmadarason, a tűzoltók találták meg a házban az ötven év körüli férfi holttestét - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor elmondta: éjszaka egy lakóépület oltásához hívták a tűzoltókat, a lakóépület több helyisége és a tetőszerkezet is égett.

Kovács Égnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a tűz valószínű okáról azt közölte: a férfi valószínűleg az ágyban dohányzott.

Dobson Tibor beszámolt arról is, hogy az idei év rosszabbul indult, mint a tavalyi, hiszen 2007-ben január 1-26 között 12 tűz okozta haláleset volt, ám idén ez a szám már 23.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Megjelent a csütörtökön véget ért kormányülés után a késő esti Magyar Közlönyben az a határozat, amely értelmében elfogadta a kormány a Nemzeti Földhő Hasznosítási Koncepciót. Erről is szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Energy Investment Forum konferencián, amelynek egyik nyitó előadója Lantos Csaba energiaügyi miniszter lesz, még nem késő regisztrálni itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×