eur:
401.62
usd:
364.58
bux:
72649.8
2024. október 3. csütörtök Helga

Elvesztette babáját Lily Allen

Elvetélt Lily Allen, aki első babáját várta. A brit énekesnő decemberben jelentette be, hogy várandós, gyermeke apja pedig új barátja, Chemical Brothers-tag Ed Simons.

A 22 éves Lily Allen röviddel azután vetélt el, hogy párjával visszatért egy romantikus maldív-szigeteki nyaralásról.

A sztár, aki szinte sokkos állapotban van, és párja, a 37 éves Ed Simons családi és baráti körben töltötte a csütörtök estét.

"Lily és Ed nagyon nehezen fogadta el a rossz hírt, összetört a szívük" - mondta egy a párhoz közel álló forrás.

"Lily életszemlélete teljesen megváltozott, amikor megtudta, hogy állapotos. Nagyon várta már, hogy anya legyen és családot alapítson Eddel" - tette hozzá a névtelen nyilatkozó, aki beszámolt arról is, hogy az énekesnő felhagyott a bulizós életmóddal és tiszta lapot nyitott életében.

A fiatal énekesnő - aki későbbi szerelmét, akkor még rajongóként, 12 évesen látta először a glastonbury-i fesztiválon - és Ed Simons csupán szeptember óta vannak együtt; a Chemical Brothers egyik londoni fellépése után kerültek közel egymáshoz.

Lily Allen decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár kedvesétől, és egész munkarendjét átszervezte, hogy a szülés idejére már ne legyenek tennivalói.

Az énekesnő néhány napja még arról beszélt, mekkora meglepetést okozott neki terhessége. "A jutalom lebeg a szemem előtt, az, hogy gyermekeim lesznek, házasságot kötök, vacsorát főzök és segítek a kicsiknek a házi feladat megírásában."

Lily Allen 2006 nyarán robbant be a zenei köztudatba. Első dala, a Smile első lett a brit slágerlistán, lemeze pedig - amely idén akár Grammy-díjat is hozhat az énekesnőnek - a második helyig jutott.

Címlapról ajánljuk

A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

Három újabb gazdaságélénkítő programról, a GYSEV magyar kézbe vételéről, a Magyarország elleni újabb uniós eljárásról, az Airbnb-tilalom lehetőségeiről, Orbán Viktor olaszországi látogatásáról és az új Nemzeti Galériáról is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Százmilliárdos pénzeső hullik jövőre a magyar lakáspiacra

Százmilliárdos pénzeső hullik jövőre a magyar lakáspiacra

A várakozások szerint jövő év januárjától május végéig mintegy 1200 milliárd forintnyi állampapírpiaci kamatkifizetésre kerül sor, és további bő 900 milliárd forintnyi állampapír jár le. Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, 2025 egészében mintegy 3000 milliárdos tőke- és kamatkifizetés terheli majd az államkasszát, amiből 1800 milliárdot csak a prémium állampapírokra kell kifizetnie az államnak. Hogy ezek az összegek hol találják meg végül a helyüket, mekkora részben vándorolhatnak át a lakáspiacra, és ez milyen hatásokkal járhat, arról az október 9-i „Százmilliárdok jelenhetnek meg a lakáspiacon” című online Signature Klubunkon lakás- és állampapírpiaci szakértőkkel fogunk beszélgetni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×