eur:
400.88
usd:
363.69
bux:
72715.59
2024. október 3. csütörtök Helga

Hatalmas összeget zsebelhet be a leszbikus katona

Akár 400 ezer fontos, azaz csaknem 140 millió forintnak megfelelő összegű kártérítésre is számíthat az a brit leszbikus katonanő, aki munkaügyi pert kezdeményezett egy férfi őrmester ellen, mert az szexuális ajánlatot tett neki.

Kerry Fletcher, aki nyíltan vállalta homoszexualitását, a többi mellett azt az SMS-t kapta: "egy igazi férfira lenne szükséged, olyanra, mint én", egy másikban pedig konkrét ajánlatot is kapott: "én át tudnálak változtatni, nem tudod, mit hagysz ki".

Később kiderült, hogy a zaklató őrmester egy másik leszbikus katonanőt is hasonló üzenetekkel bombázott, sőt, mindketten azt állították a bíróság előtt: a férfi minden új nőt kiszemelt magának.
 
A hölgyek azt is állították: amikor másikuk szexuális beállítottsága is kiderült, az őrmester kettejükről fantáziálhatott, holott ők nem voltak egymással testi kapcsolatban.

A nő megnyerte az általa elindított pert, a kártérítés összegét azonban még nem határozta meg a leedsi bíróság.

Ügyvédje szerint a 31 éves nő karrierje az eset miatt megtört, amiért különösen nagy kártérítést érdemel. Emellett a zaklatásért egy külön összeget is megállapíthat számára a bíróság.

Címlapról ajánljuk
A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

Három újabb gazdaságélénkítő programról, a GYSEV magyar kézbe vételéről, a Magyarország elleni újabb uniós eljárásról, az Airbnb-tilalom lehetőségeiről, Orbán Viktor olaszországi látogatásáról és az új Nemzeti Galériáról is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×